Wednesday, 28 September 2011

What's yellow and goes fast

It's my BIKE! Sorry I'm still going on about it, but I just love my new bike. So instead of scrapbooking only about my little miss I thought my new baby deserves a page too. And I'm participating it this weeks get inspired challenge with this too. The challenge was to include something knitted or crocheted.

Ja vielä vähän uudesta ihanasta pyörästäni.. Ajattelin, että hänkin ansaitsee skräppisivun ja onpa vähän vaihtelua, kun kaikki sivut tuntuvat olevan tuosta pikku neidistä. Samalla osallistun inspiksen tän viikon haasteeseen, minkä aiheena oli virkattu/neulottu.


I used this months pagemaps with this, but for some reason I feel like there's too much in it. And I was really struggling with the heading, don't know if I like it or not..

Käytin tän kuun pagemapsiä ja jostain syystä musta tuntuu, että siinä on liikaa tavaraa. Otsikon kanssa taistelin myös aika kauan, enkä oikein tiedä tykkäänkö siitä vai en.


The text is dedicated to my amazing husband who restored this bike for me. Now it's just been a bit rainy or we've been sick so we haven't had a ride in a week. But I have a feeling that we'll be riding around town this week again.

Teksti on omistettu ihanaiselle miehelleni, joka kunnosti pyörän eloon. Nyt vaan on ollut paljon sateisia päiviä ja me olemme olleet flunssassa niin että pyörä on ollut yksinään jo viikon päivät. Mutta mulla on kyllä sellainen kutina, että tällä viikolla taas pyöräillään kylän raitilla kovaa vauhtia.

6 comments:

 1. ihana sivu! minusta ei ole liikaa tavaraa, vaan asettelu on tosi kiva ja yksityiskohdat ovat hienoja. keltainen ja harmaa näyttävät hyvältä yhdessä :)

  ReplyDelete
 2. wait, your husband restored a yellow bike? That's the most awesome thing I'ver heard in a while! Hooray for husbands!

  ReplyDelete
 3. Minusta tässä on kiva asettelu!

  ReplyDelete
 4. Minusta tämä on hieno ja otsikko on mainio!

  ReplyDelete
 5. Kiitos kaikille. Yeah he did! Amazing isn't it. It was originally some sort of blue and rusted and he painted it yellow. Love it!

  ReplyDelete
 6. Munkin mielestä tämä on nätti! Eikä yhtään liian runsas. Mulle joskus käy niin, että en oikein pidä lopputuloksesta, mutta muutaman päivän sitä katseltuani huomaan pitäväni siitä! :)

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails