Thursday 2 June 2011

Cardboard on the backround

























Getting inspired again by this weeks challenge, which was to use cardboard in some way. At the beginning of the week when I made these pages we didn't have any cardboard lying around so I used the empty cereal box. It had the writing on it and everything. Just had to fill all the rest of the text with the picture and the journal. And then yesterday we got a parcel we've been waiting for, few cookbooks and few dvd's. So now I would have plenty of cardboard. Oh well. Oh and I made another page too (see below).

Inspiroiduin jalleen. Kaytin muropakettia, kun muuta ei loytynyt ja siina oli tuo teksti juuri sopivasti. Kuva ja journaling teksti peittaa loput tekstista. Sitten eilen tuli postissa paketti, joka oli taynna ihania kokkauskirjoja ja muutama dvd (ei kokkaukseen liittyvia), etta nyt olis kokonainen pahvilaatikko, mita vois kayttaa. Tein muuten toisenkin sivun:


























To see the texts on both pages, click the image and it'll be bigger (big enough to read).

4 comments:

  1. Kaunista :) Hauskasti olet saanut hyödynnettyä muropaketin tekstin. Tuntuu että täällä suomessa ei kyllä ole mitään tuollaisia pakkauksia joita voisi kivasti hyödyntää... tai sitten en vaan osaa katsoa sillä silmällä.

    ReplyDelete
  2. Molemmatkin on kauniita, mutta alempi suorastaan ihana! Turkoosi köynnös on raivannut tilaa itselleen tuohon arkisempaan kraftiin ja ommellut rastit on pieni ihastuttava yksityiskohta.

    ReplyDelete
  3. Voi kiitos kauniista kommenteista! En itsekaan aluksi huomannut sita tekstia muropaketissa. Yritin vaan etsia pahvia jostain ja revin takakannen irti ja sitten rupesin vasta lukemaan sita. Voi siis olla, etta Suomenkin muropaketeista loytyy jotain ihmeellista ja ihanaa.

    ReplyDelete
  4. Tosi kiva muropakettisivu! Kuva, paperit ja koristeet käyvät hyvin yhteen molemmissa.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails