Thursday, 16 December 2010

Pienelle tytölle - For a little girlParhaan ystäväni pieni tyttö sai nimen viime sunnuntaina (ja mikä ihana nimi se onkaan). Tietenkin minun piti tehdä jotain hänelle. Päätin tehdä jotain lämmintä nyt kun talvi vaan tuntuu kylmenevän ja kylmenevän. Tein näitä hieman kiireessä ja ainoa mikä onnistui oli tuo ristipisto ja kirjonnat. Jos katsot oikein tarkkaa seuraavaa kuvaa (eikä välttämättä siis tarvitse) niin huomaa nuo virheet. Huh huh, kaikki siis vain sen takia, että en osannut tehdä päätöksiä ja sitten kun olin päätökseni tehnyt, päätinkin muuttaa ideaa ja kaikki meni mönkään. Joka tapauksessa pipo ja tumput silti toimivat ja pitävät pienen tytön lämpimänä ja se on tärkeintä.

My best friend's little girl got a name last Sunday (and what a beautiful name it is). Of course I had to make something for her and as the winter seems to be getting colder and colder I had to make something that will keep her warm. Pretty much the only thing that was successful was the cross stitch and embroidery. I was in a hurry to make these so i stuffed up because I couldn't make decisions. So if you look at the next pictre very closely (no need to necessary) you'll be able to spot the faults. Nevertheless they still work and fit and will keep her warm which is the most important thing.Onko jo joululahjat tehtynä? Itselläni taitaa tulla kiire, kun en ole ehtinyt aloittamaankaan. Kymmenen päivää enää.

Have you done all your presents already? I know I'll be in a hurry, because I haven't had time to start yet. Ten days till Christmas.

3 comments:

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails