Monday, 27 December 2010

Christmas gifts made, part 1
Nyt on aika lähteä esittelemään tämän vuoden joululahjoja. Siis niitä, joita itse tein. Eihän niitä sopinut ennen joulua tänne laittaa, koska sitten mikään lahja ei olisi ollut saajalleen mikään yllätys. Lisäksi suurin osa lahjoista tehtiin pari päivää ennen joulua, joten en olisi edes ehtinyt niitä tänne laittaa.

Tässä ensimmäisenä esittelyssä ovimatto, jonka isäni sai lahjaksi. Idea ja ohjeet löytyvät täältä. Mulla oli tuhat ja miljoona hienoa kuviota mielessä, mutta koska aikaa oli rajallisesti ja jouduin pistämään mieheni hommiin, niin tyydyin hänen tekemään ehdotukseen. Ja hyvä idea se olikin. Isäni kun on kuitenkin talonsa kingi. Tätä ei siis ihan toteutettu ohjeiden mukaan, vaan käytimme sapluunaa. Matto on siis ikeasta ostettu ja spray maali honkkarista. Hyvä tuli ja lahjan saajakin oli mieltynyt.


Now it's time to start showing the presents I made for people this year. I obviously couldn't put them here before Christmas because then people would have known what they are getting. And also because most of the presents were done couple of days before Christmas, so I didn't even had time to put them here.

The first present I'm going to show you is the doormat we did for my dad. The idea and tutorial are found here. I had thousands of ideas in my head of what to do but because I had absolutely no extra time I had to put my husband to work. This is his image and what a great image it is. It suits my dad very well, after all he is the king of his place. The doormat is bought from Ikea so it ended up being pretty cheap present. Dad loved it so goal achived.

4 comments:

 1. voi kuinka kiva idea! Yksinkertainen ja kaunis, muttei olisi pälkähtänyt omaan päähän. :) Toimiskohan tuo sama noiden ikean halpojen kylppärimattojen kanssa. Saisi noihin lastenhuoneen mattoihin kivan ilmeen.

  ReplyDelete
 2. Mietin ihan samaa. Ja ostinkin samalla kerralla yhden halvan kylppärimaton. Mieheni oli kuitenkin sitä mieltä, ettei spray maalia nyt ainakaan kannata käyttää, mutta entäs jos kokeilis kangasväreillä ja kangastusseilla??

  ReplyDelete
 3. hieno!
  mäkin tein ovimaton.

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails