Monday, 26 July 2010

Yöpussi ja body vanhoista t-paidoistaT-paitoja kertyy ihan hirveästi aina kaappeihin, usein ne ovat liian isoja tai sitten jotain mainospaitoja, joita ei tule käytettyä. Lähdin käymään kaappeja läpi, mutten raskinnut heittää kaikkea pois. Esimerkiksi tämä vauvan yöpussi on tehty aivan käyttämättömästä t-paidasta, jossa oli hihassa mainos, eikä sitä sen takia ole käytetty.  Itse sitten painoin siihen vähäsen jotain, ideoita oli moniakin, mutta tämä oli lopullinen lopputulos.

Liila (näyttää kuvissa vähän siniseltä) body on taas tehty vanhasta tammileiripaidasta, jota en enää käytä. Se oli kuitenkin niin ihanan värinen, etten raskinut heittää kokonaan menemään. Painantana kokeilin tuota mieheni leikkaamaa sammakkoprinttiä. Siinä tuli vähän hutaistua ja jälki ei ole parasta, mutta olen tehnyt toisen bodyn samalla printillä ja siinä olin vähän huolellisempi. Pistän sen näytille, kunhan saan sen kasattua. Huomatkaahan myös kun mieheni teki minulle tuollaisen H.E.L.M.I sabluunan, jota kokeilin näissä molemmissa töissä. Kiitos siis omalle kullalle.

Nyt saa sitten lapsemme nauttia näistä äidin vanhoista t-paidoista.

2 comments:

  1. Hauskoja kuvia olet painanut. Täytyypä ruveta katsomaan omaakin vaatekaappia sillä silmällä, että jos sieltä löytyisi jotakin soppelia ommeltavaa. :)

    ReplyDelete
  2. Ihania nuo sammakot :) Ja kierrätyksestä plussaa ;)

    ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails