Friday, 30 July 2010

Inspiroidu haaste 117 - kesämuistoja

No niin ekaa kertaa nyt ikinä osallistun tähän getinspired haasteeseen. Tällä kertaa haasteena oli skräpätä kesämuisto. Vaikeinta oli ehkä valita kaikista ihanista kesämuistoista. Olen jo tovin suunnitellut tekeväni veljen tytöille jonkun näköistä kirjasta, jossa kerron miten minä heidät muistan tai joitain yksittäisiä kommelluksia. Ensimmäinen sivu tuosta urakasta on siis tässä. Veljeni 3 vuotias tyttö on aivan haltioissaan sorsista ja naureskelimme veljeni kanssa, kun rupesimme kuuntelemaan hänen lauluaan sorsille viime viikonloppuna. Kylläpä voi niinkin pienellä laululla piristää tädin kesää. :)

Kyllä on muuten orpo olo, kun ei ole tulostinta käytössä. Ei saa tulostettua kuvaa, ei saa printattua tekstiä sivuun eikä saa skannattua sivua vaan piti ottaa kuva siitä. Vähän olen siis pettynyt tuohon omaan käsialaan ja muutenkin sivu tuntuu jotenkin keskeneräiseltä. Katsotaan keksinkö sen jonkin ja lisäänkö... 

3 comments:

  1. Kiva sivu! Kuviokartongista leikatut linnut ovat hieno idea. Tykkään!

    ReplyDelete
  2. Minä tykkään tuosta "lennähtäneestä" otsikosta. Itsekin aloitin vaavia odotellessa skräppäyksen, lapsen kuvien skräppääminen ja muistojen tallettaminen on ollut ihanaa pään tuuletusta ja lopputulokset tärkeitä ja arvokkaita. Tsemppiä odotukseen ja intoa skräppäilyyn!

    ReplyDelete
  3. Ihanan iloinen sivu, varsinkin teksti on tosi kiva! :)

    ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails