Saturday, 23 October 2010

Valokuvaushaaste- photo challenge

Inspiroidu valokuvahaasteita on jo ollut 12 ja vaikka olen niihin liittyviä kuvia ottanut, niin nyt vasta päätin virallisesti osallistua haasteeseen. Innostuin vähän kokeilemaan, kun oli tyhjä hetki kotona. Tyttö nukkui ja mies oli kavereiden kanssa, joten minä rupesin käymään keittiön kaappeja läpi ja napsimaan kuvia. Haasteena oli käyttää erilaisia kotoa löytyviä suodattimia. Näitä kahta esinettä loppujen lopuksi käytin:

There has already been 12 getinspired photo challenges and now I decided to enter. I got excited to try different things since I had a moment at home. Daughter was asleep and hubby with friends, so I opened the kichen closets and started taking pictures. The challenge was to use filters found at home I took the pictures through these two objects:


Ja tässä tulokset tuosta, mikä tuo nyt on, sana täysin kateissa. Mutta ei siis lasi. Olipahan nuukahtaneita kukkia, onneksi tuli kuvattua niin huomasin ne ja lensivät sen jälkeen roskiin.

And here's the pictures taken trough the what it's name. Not the glass, the other one. I noticed while taking the pictures that the flowers were dead. Good so since now I realised to throw them in the bin.


Ja sitten nuo lasin läpi otetut, ensin maisema meidän ikkunasta ja sitten pari taulusta otettuna, lasin molemmista päistä. Vähän tuli kylmä fiilis, kun oli niin sininen tuo lasi.

And then the ones taken through the glass. First the view from our window and then couple taken from a painting. The feeling in these are a bit too cold for my taste.
Tuo maalaus on isäni enon maalama. Isäni kehysti sen synttärilahjaksi kerran, kun tiesi kuinka paljon pidän siitä. Ja koska se ei kovin hyvin näy tuon lasin läpi niin otin vielä kuvan siitä ihan ilman mitään suodattimia niin että tekin näette kuinka ihana se onkaan.

The painting is by my dad's uncle. I love it and so I got it for myself from my dad as a birthday present once. I decided to put it here without any filters so that you can see how cool it is. Have an awsome Sunday tomorrow!

3 comments:

  1. Hienoja, tykkään etenkin tosta viimeisestä lasin läpi otetusta. Ei oo koskaan tullut edes mieleen että noinkin voi tehdä :)

    ReplyDelete
  2. Hienoja muotoja tulee lasin läpi kuvatessa, ja siivilä tuo jännää harmautta - aika kylmää sekin, mutta hienoa silti.

    ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails