Friday, 22 October 2010

Tussailua - with my promarkers


Voih ihana mikä haaste. Nämä kuviot on jo tutuja noista korteista ja tämä idea on ollut jo kauan mielessä, nyt sain toteutettua. Mielessä oli myös monta muuta tussijuttua ja halua olisi kovasti nekin toteuttaa, mutta aikaa ei nyt jostain syystä ole ollenkaan käsitöille. 

Tämä teksti on Empun siunaus- ja nimenantotilaisuudesta ja se mitä hänen siunauksessaan sanottiin. Kuvakin on sieltä. Edelleenkään, kun tuota tulostina ei ole, niin menin sitten multiprinttiin tulostuttamaan ihan tavalliselle paperille ja siitähän tuli sitten ihan punainen. No ei voi nyt mitään. Onpahan ainakin oikealta päivältä otettu kuva.

Oh how I loved this challenge. These flowers are familiar from the cards I've made earlier and the idea of this page has been a long time in my head, now I finally did it. I have many ideas what to do with my promarkers and I would have loved to do them too, but for some reason I haven't had any time for crafts lately.

This text is from Emma's blessing and what was said in it. The photo is from the day too. I still don't have a printer so I went to multiprint to print it just on a normal paper and of course it turned out all red. At least it's taken on the day.

7 comments:

 1. Voih, miten ihanan suloinen sivu! Ihan kuin jostakin satukirjan sivuilta. Kukkien tyyli miellyttää silmää hurjasti - ja mato on tosi symppis!

  ReplyDelete
 2. aivan ihana, hienosti toteutettu haaste! upeasti piirretty ja väritetty ja sommiteltu!

  ReplyDelete
 3. Kyllä huomaa että tykkäsit haasteesta - sivu on aivan hurmaava! Olen ennenkin noita sun kukkia ihastellut, ja tähän ne sopii ihan erityisesti <3

  ReplyDelete
 4. Voi miten suloinen sivu :) Tussaukset ovat kettassaan hienoja.

  ReplyDelete
 5. great idea, so creative and beautiful!

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails