Friday, 17 September 2010

T-paidasta - from a t-shirt

Mitä kaikkea voi tehdä yhdestä t-paidasta? Otin tämän tehtäväkseni. Ensimmäinen tuotos tuosta omasta vanhasta t-paidastani on tämä pienelle tytölleni valmistunut mekko.

What can you make out of one t-shirt? I took this as my job to find out. First product, that is made out of my old t-shirt, is this dress for my little girl.Kaavat, jos niitä nyt kaavoiksi voi kutsua, tein ihan omasta päästäni. Edessä ja takana on kaksi vekkiä (näkyy vähän huonosti kuvasta..) Mallini ei oikein jaksanut pysyä paikallaan. Seuraavalla kerralla jotain muuta samaisesta t-paidasta valmistettua.

The pattern, if you can even call it that, is from my own head. My model had a bit of trouble staying put for the photoshoot. Next time I'll post something else made out of the same t-shirt.

3 comments:

 1. Oi, nää on ihania nää kierrätys jutut :). Ja todella kivan mallinen mekko!!!

  ReplyDelete
 2. Merja jos pystyisi, niin painaisin "like" -nappulaa koko blogillesi!! Kävin läpi aika pitkälle taaksepäin kaikkia postauksiasi, ja ihan rehellisesti sanottuna KAIKKI oli aivan äärettömän ihania ja hienoja. Sä osaat. Ja hyvin osaatkin.

  :)

  ReplyDelete
 3. Voi kiitos Suvi! Sain taas lisää energiaa ja motivaatiota eli ei ku sorvin ääreen! Oot ihana!

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails