Saturday, 19 June 2010

Ihka ensimmäinen itsetehty body


Siinä se nyt on, ihan ensimmäinen alusta asti tekemäni body. Voi että olen iloinen, ja se vielä kun näyttääkin bodylta.. Kankaana käytin ainoota trikookangasta, mitä kaapista tällä hetkellä löytyy, koska ajattelin ettei haittaa jos menee ihan mönkään. Resorina käytin myös kaapinpohjalta löytyviä resoreita ja siksi se ei välttämättä ole ihan paras tuohon kokonaisuuteen. Myös kaksoisneulaa käytin elämäni ekaa kertaa ja se onnistui kohtalaisen hyvin. Tosin en tajunnut, että sitä varten tarttis olla kaksi saman väristä ylälankaa.. En sitten viitsinyt tätä harjoituskappaletta varten mennä ostamaan lisää punaista.

Kuvion painoin siis itse, mutta vain etupuolelle ja hihoihin, kun ajattelin säästää väriä. Siihen olen tosi tyytyväinen ja ajattelin, että tuota kuviota voisi käyttää uudemmankin kerran vähän hienompaan väriyhdistelmään. Itse en siis oikein kovin tästä oranssi keltaisen yhdistelmästä innostu, mutta ei ollut tällä kertaa muuta kotona. Kaavat on Ottobre 3/2010 lehdestä muistaakseni, voin vielä tarkistaa.. 

Ihanaa, nyt vaan lisää tekemään näitä! Toki ehkä tällekin tarttis löytää joku koti, jos oma lapsi onkin poika. Seuraavaksi siis ehkä jotain molemmille sukupuolille sopivaa kuviota kehiin. :)

3 comments:

 1. Vastavierailulla... Kivan näköinen blogi myös sulla! :)

  Kaksoisneulalla ommellessa, jos itseltäni ei löydy kahta rullaa samaa väriä, niin puolaan ylimääräiselle puolalle lankaa ja käytän sitä toisena lankana.

  Käytätkö kuvion painamiseen valmista sapluuna, vai teetkö itse? Kiva body jokatapauksessa! :)

  ReplyDelete
 2. Joo sitä puolaa mietin, mutta en jaksanut ryhtyä siihen puuhaan, kun kaikissa puolissa oli jonkin väristä lankaa. Tietty sitten alalankaan olisi voinut laittaa vaikka sitä oranssia.. blondi..

  Joo itse olen tehnyt sabluunan, tai itseasiassa mieheni sen leikkasi ja minä tuputin. Tämä kuvio on tosin otettu tikkurilan jostain esitteestä, eli en voi ottaa kunniaa sen piirtämisestä. :)

  ReplyDelete
 3. Kaunis kuvio! Hienosti miehesi leikannut :)

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails