Tuesday, 25 May 2010

Mitäs muutakaan kuin ensiapupakkaus lääkärille

Ystäväni valmistui viime viikolla lääkäriksi ja ajattelin, että jotain pientä täytyy hänelle lahjaksi antaa tuon upean saavutuksen ansiosta. Eilen piti lähteä kaupungille tuota lahjaa ostamaan, mutta aikaa ei sitten kuitenkaan ollut riittävästi. Niinpä tänään aamulla päätin hurauttaa jotain pientä nopeasti ja lahjaksi valmistui pieni ensiapupakkaus.

Kangas on aivan kirkkaan punaista, mutta jostain kumman syystä se näyttää näissä kuvissa ihan pinkiltä. Mutta siis punaista se on! Sisus on Finlaysonin kangasta, jota löytyy niin paljon, että kohta valmistuu kasa vaatteita ja asusteita vain siitä, jotta saan sen käytettyä. Jos siis joku haluaa tuota kangasta, niin viestiä tännepäin! Kuvion ja tekstin meinasin aluksi painaa sabluunalla, mutta päätinkin tehdä molemmat käsin. On jotenkin enemmän käsin tehdyn tuntuinen.

Nyt vielä kauppaan ostamaan vähän laastaria sisälle ja sitten sen voi hyvillä mielin antaa omistajalleen.

5 comments:

 1. hei mä voisin haluta Veinan hattuun tota kangasta vähäsen ja jätin sulle vauva lähden taas hattuhyllylle ja ihana lahja!

  ReplyDelete
 2. Hehei... Kerro vaan minkä kokoisen palasen haluat, niin leikkaan sulle ja tuon!

  ReplyDelete
 3. Ihan sairaan hieno!! Mä voisin tilata kans sulta tommosen jonkulaisen, kerro vaan hinta!

  ReplyDelete
 4. Aamulla päätin hurauttaa.... :) Sä sitten ehdit!

  ReplyDelete
 5. Kiitos Merja tosi paljon tuosta! Se on kyllä tosi ihana! Kätevä ensiapulaukku! Ja aamulla hurautin.. Voi sinua, oot niin taitava!

  ReplyDelete

Thanks for leaving a super lovely comment!

Related Posts with Thumbnails